Elsdyrstammen

Elsdyrstammen

Ordrup-Skovshoved Gruppe

Forældre kan også være med!

spejder ordrup-skovshoved

 

Spejderlivet er bygget af engagerede frivillige – og vi kan altid bruge en ekstra hånd fra forældrene!

 

Har du lyst til at hjælpe de frivillige ledere, kan du give en hånd med i forbindelse med ture, arrangementer og vedligehold af udstyr og hytter.

Du er altid mere end velkommen til at tale med en leder om hvordan du kan hjælpe dit barns gruppe, eller henvende dig hvis du selv har idéer.

Vi kan også altid bruge en hånd til at søge fonde, så hvis det er noget du har lyst til, så tag endelig kontakt til en leder.

Du kan også skrive til os her: Kontakt Elsdyrstammen hvis du vil vide mere.

 

Projekter, aktiviteter og social ansvarlighed

 

Som en del af spejderarbejdet hjælper vi til i lokalmiljøet.

Har du en lokal virksomhed eller er arrangør af events eller et lokalt projekt, kan du invitere spejderne til at være med.

Det er typisk de større spejdere som er med til at dele vand ud ved motionsløb, husomdeler brochurer etc. og som så til gengæld modtager en donation til en større aktivitet, tur eller lejr. 

 

Bliv en del af grupperådet:

 

Som forældrerepresentant i grupperådet, er du med til at sikre, at dine og andres børn har en god tid som spejder i Ordrup-Skovshoved gruppe.

En gang årligt (i slutningen af februar, start marts) afholdes der et gruppemøde.

Gruppemødet fungerer som en generalforsamling, hvor alle gruppens ledere, spejdere og forældre mødes og ser tilbage på det forgange år og frem mod det kommende år.

Her kan du stille op til grupperådet (bestyrelsen), som består af en grupperådsformand, gruppelederen, enhedslederne, kassereren og interesserede forældre, der vælges for to år.

Der er grupperådsmøder ca. 4 gange om året.